Közélet

Együttműködési megállapodást kötött a katasztrófavédelem a SZEGEDma.hu-val + FOTÓK

Együttműködési megállapodást kötött a katasztrófavédelem a SZEGEDma.hu-val + FOTÓK

2013. július 12., péntek
Együttműködési megállapodást kötött a katasztrófavédelem a SZEGEDma.hu-val + FOTÓK
megallapodas01_gs

Fókuszban a rendkívüli időjárás, természeti jelenség kiváltotta, iparbiztonsági vagy közlekedési veszélyhelyzetek megelőzése, az ezekkel kapcsolatos gyors, pontos, hiteles tájékoztatás.

Kiemelt médiapartnereivel kötött együttműködési megállapodást pénteken a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Délmagyarország, a VTV Szeged, a Makó TV és a Vásárhelyi VTV mellett a SZEGEDma.hu-val írt alá szerződést

Szatmári Imre

tűzoltó ezredes, megyei igazgató. A kontraktust portálunk részéről

Pintér M. Lajos

főszerkesztő látta el kézjegyével. Elhangzott: a felek célja, hogy a Csongrád megye területét érintő (rendkívüli időjárás vagy természeti jelenség kiváltotta, iparbiztonsági vagy közlekedési) veszélyhelyzetek megelőzése, valamint felszámolása során a lakosság gyorsan jusson megbízható, pontos és hiteles információhoz. Ennek révén az érintettek haladéktalanul tájékoztatást kapnak az emberi egészséget, környezetet, az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető vagy károsító események várható bekövetkezéséről, a már bekövetkezett események enyhítéséről, illetve az elvégzendő feladatokról.

megallapodas03_gs

Szatmári Imre úgy fogalamzott, a meghívott médiumok az utóbbi időszakban különösen komoly segítséget nyújtottak a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkájához: részt vettek a lakossági tájékoztatásban, beszámoltak a szervezet életéről, ismertették a hatósági intézkedések okait, hátterét is. Közreműködésük jelentősen növelte a katasztrófavédelem hatékonyságát. Pintér M. Lajos szerint a SZEGEDma.hu nagy elismerésnek tekinti, hogy az igazgatóság kiemelt médiapartnerei közé hívta. A főszerkesztő azt ígérte: a hírportál a továbbiakban is odafigyel arra, hogy minél gyorsabban, pontosabban és sokrétűbben tájékoztassa a nagyközönséget a katasztrófavédelem munkájáról, beavatkozásairól, az egyes veszélyhelyzetekről és azok elhárításáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.