Közélet

Virágba borul Gyimesi körzete + FOTÓK

Virágba borul Gyimesi körzete + FOTÓK

2013. május 28., kedd
Virágba borul Gyimesi körzete + FOTÓK
viragyosztas06_gs

Összesen négy konténer egynyári virágot osztott szét Gyimesi László a Béke Utcai Általános Iskolánál, illetve a Kolozsvári téren.

Szegeden régóta hagyomány, hogy az önkormányzati képviselők egynyári virágokkal ajándékozzák meg a lakosokat, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a napfény városa még szebb és színpompásabb legyen. Többfajta virágot osztott kedden

Gyimesi László

Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő, ő azóta vásárol minden tavasszal egynyári virágokat képviselői alapjából, amióta képviselőnek választották. A szokásokhoz híven idén is a Béke Utcai Általános Iskolánál és a Kolozsvári téren várta a lakosokat. A sorban állók közül többen azt is jelezték, hogy milyen színű vagy fajtájú virágot szeretnének, Gyimesi és segítői igyekeztek mindenkinek a kedvében járni. Egy-egy lakosnak átlagosan hat cserép virág jutott, de találkoztunk olyanokkal is, akik szomszédjuknak is vittek az egynyári növényekből. Az akció ezúttal is nagy sikert aratott, egy férfi azt mesélte, azért örül a virágoknak, mert pár hete elverte a jég az összes palántáját, melyeket a balkonon nevelt. Egy idősebb asszony a kertjébe ültet és a temetőbe is visz virágot, míg egy másik hölgy az erkélyét fogja feldíszíteni a színpompás virágokkal. Egy másik lakos portálunknak elmondta, minden évben eljön az ingyenes virágosztásokra, mert bizony számára drágák még az egynyári palánták is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.