Közélet

Pankráció Szupershow Szegeden

Pankráció Szupershow Szegeden

2013. május 15., szerda
Pankráció Szupershow Szegeden
pankracio

A magyar pankráció eddigi legnagyszabásúbb gálájának Szeged ad otthont, a Műjégpályán május 18-n rendezik meg a II. Szegedi Pankráció Szupershowt.

A főmérkőzésben Magyarországon először küzdenek majd meg a Hungarian Championship Wrestling nehézsúlyú bajnoki címéért a pankráció egyik legveszélyesebb, és legizgalmasabb meccsében: az első létrás mérkőzésben a jelenlegi bajnok PG Hooker és a két trónkövetelő Renegade és Gabriel Angelfyre. A mérkőzés különlegessége, hogy az ellenfelet nem leszorítani, vagy feladásra kényszeríteni kell, hanem magát a bajnoki címet kell megszerezni mintegy 8 méter magasból! A győzelemhez vezető út lélegzetelállító, és esetenként sokkoló látványt ad a nagyérdeműnek, mivel komoly sérüléseknek van kitéve a pankrátor, ha lezuhan a magasból. Egy évvel ezelőtt, az első Szegedi Pankráció Szupershow-n a szegedi közönségnek botrányosan beszóló pankrátor, Szeged esküdt ellensége, és Európa leghírhedtebb hardcore pankrátora, Dover is jelen lesz a show-n. A fenegyerek hardcore bajnoki címét teszi fel tétnek az ’Apokalipszis’ Hardcore meccsben, melyben 6 pankrátor küzd egymás ellen és derül majd ki, hogy ki a legkeményebb harcos a szabály nélküli küzdelemben. http://www.youtube.com/watch?v=vgvMZwdLrIc Dávid és Góliát harca újra megelevenedik a Pankráció Szupershown, amikor Big Geert, a hatalmas 180 kilogrammos holland bajnok kísérli majd meg eltaposni a volt HCW bajnokot, a pehelysúlyú, mindössze 70 kilogrammot nyomó Icarust. Páros mérkőzések, fiatal tehetségek, színes egyéniségek fognak ezen kívül ringbe szállni, hogy megmutassák mi a magyar profi birkózás, azaz a pankráció, mellyel a közönség egyedülálló élményben fognak részesülni a magyar sportszórakoztatás eddigi legnagyobb show-ján! Beltéri tűzijátékok, számos meglepetések, nyeremények várnak mindenkire, és a rajongók és érdeklődők egy dologban biztosak lehetnek: ez durva nagyot fog szólni! Folyamatosan frissülő információk a show kapcsán

ide kattintva

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.