Közélet

Kiss Ádám és Beliczai Balázs a Bessenyei színpadán

Kiss Ádám és Beliczai Balázs a Bessenyei színpadán

2013. május 6., hétfő
Kiss Ádám és Beliczai Balázs a Bessenyei színpadán
Dumaszinhaz _BFMK_plakat_20130507

Még lehet edzeni a rekeszizmokat a Dumaszínház holnapi fellépésére, amikor is a stand-up két fenegyereke, a megaceleb Beliczai Balázs és Kiss Ádám, aki magát egykoron Fábry reinkarnációjának képzelte el, nevetteti meg a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ közönségét május 7-én, kedden este 7 órától.

Ismét Vásárhelyre látogat a Dumaszínház;

Hadházi

és

Kőhalmi

fellépése után holnap a

Beliczai-Kiss

páros lesz a humorfelelős. Beliczai Balázs olyan humoristaként és megacelebként jellemzi önmagát, aki több mint 55 híres ember hangján tud köhögni.

Baló György

magyar hangja, a magas barna férfi, humoros szerepben. Igazi őstehetség, aki Hamletként is viccesebb volt, mint ahogy azt

Shakespeare

valaha el merte volna képzelni. A kötetlen munkaidő élharcosa, fiatal előadó, akinek a művészneve, meglepően hasonlít az eredetire, merthogy ugyanaz. Kedvelt témái: iskola, politika, sajtó, amiről sose beszél: géz, muflonok, Nietzsche.

Kiss Ádám

a legifjabb dumaszínházas generáció tagja, aki már akkoriban stand-upolt, amikor még nem is sejtette, hogy ez a műfaj létezik. Szalagavató-forradalmár, az iskolarádió fenegyereke. Gyerekkorában

Fábry Sándor

szeretett volna lenni. Tőle tudjuk, hogyan lehet lapostányérral pókerezni, miért visel napszemüveget a nap, és mit jelen a wellness-ajánlatokban a csokoládépakolás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.