Közélet

DK: Szegeden is felbukkantak fideszes ismerősök trafikügyben

DK: Szegeden is felbukkantak fideszes ismerősök trafikügyben

2013. május 14., kedd
DK: Szegeden is felbukkantak fideszes ismerősök trafikügyben

A Demokratikus Koalíció a szegedi trafikpályázatok kapcsán érdeklődik nyílt levélben Bohács Zsolt és Kalmár Ferenc képviselőknél, hogy bírtak-e befolyással a nyertesek mellett.

Csóti Zsombor

választókerületi elnök három kérdést intézett a parlamenti képviselőkhöz, amit nyílt levélben tett fel, ezt alább változtatás nélkül közöljük.

Nyílt levél Bohács Zsolt és Kalmár Ferenc országgyűlési képviselőknek

Tisztelt Képviselő Urak, Bizonyára Önök is tájékozódhattak - ha máshonnan nem is - a médiából, hogy újabb botrány borzolja az állampolgárok kedélyeit. Nevezetesen a „trafikmutyi” néven elhíresült kormánypárti ámokfutás, miszerint a pályázatok zömét olyan emberek nyerték, akik közvetve vagy közvetlenül a Fidesz holdudvarához kötődnek. Így történt ez városunkban is, hiszen Cseri László neve is a nyertesek között szerepel, aki történetesen a szegedi Fidesz elnökének, Gyimesi Lászlónak a titkára. Vagy említhetnénk még Bényi Szabolcsot is, aki jelenleg az IKV Zrt-nél dolgozik, és Farkas László fideszes önkormányzati képviselő jelenlegi feleségének a fia. Képviselő Urak, Felszólítom Önöket, hogy a nyilvánosság előtt számoljanak be arról, 1. Hogy milyen szempontok alapján bírálták el a pályázatokat? 2. Előzetesen volt e tudomásuk arról, hogy kik adták be a szegedi trafikokra a pályázatokat? 3. Bírtak e befolyással arra, hogy kik legyenek a nyertesek? Csóti Zsombor választókerületi elnök

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.