Közélet

Csapdába kerülnek a vevők

Csapdába kerülnek a vevők

2013. május 25., szombat
Csapdába kerülnek a vevők

A fogyasztóvédők szerint körültekintő vásárlással lehetne kiszorítani a magyar piacról azokat a kuponos oldalakat, amelyek sorozatosan pénzt húznak ki az akcióvadász internetezők zsebéből - írja a Magyar Nemzet szombati számában.

A lap írása szerint a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) csokorba szedte azokat a buktatókat, amelyekkel gyakran találkoznak a hazánkban működő kupongyűjtő oldalak gyakorlatában.

Kispál Edit

, a FEOSZ szóvivője a lapnak elmondta: a vásárlók is ludasak abban, hogy néhány internetes oldal kihasználja a fogyasztók tájékozatlanságát, és anyagi kárt okoz nekik. A FEOSZ szóvivője szerint elengedhetetlen, hogy az interneten akcióra vadászó fogyasztó ne csupán az alacsony árakat tartsa szem előtt, hanem azokat az alapvető jogokat is, amelyek megilletik őt online vásárlás során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.