Közélet

Jótékonysági akciót szerveztek a szegedi ultrák + FOTÓK

Jótékonysági akciót szerveztek a szegedi ultrák + FOTÓK

2013. április 17., szerda
Jótékonysági akciót szerveztek a szegedi ultrák + FOTÓK
ultrak_adomany01_gs

Több zsáknyi ruhát, cipőt, plüssállatot és játékot ajánlottak fel a rászoruló nagycsaládosoknak a szegedi drukkerek.

Az Ultras Szeged és a Fidelity Gruppo szurkolói csoportosulások körében két hónappal ezelőtt merült föl az ötlet, hogy nagyszabású összefogás keretében bulit tartanak, melyre meghívták az összes szegedi szurkolót, ultrát és barátaikat, a hódmezvásárhelyi, diósgyőr, soproni fanatikusokat. A rendezvénynek az első nagyobb összejövetel után a „II. Ultra Nap” nevet adták. Mivel meccsszezonban került sor a programra, kicsit kevesebben jöttek el, mint az első alkalommal. A vidékiek a vásárhelyi Blue Front néhány tagjával képviseltették magukat. Összesen mintegy 50 fő részvételével zajlott le az esemény - mondták el a SZEGEDma.hu-nak. A Jobbkéz-szabály zenekarnak köszönhetően igen remek és kiváló koncertet, bulit sikerült kihozniuk az estéből, a közönség és az együttes egyaránt nagyszerűen érezte magát. A koncert után még topogtak egy kicsit egy-két slágerre, amit már számítógépről irányítottak, közben betoppant még néhány makói szurkolói is. Hajnal négyig tartott a mulatozás. A szurkolók azonban összekötötték a kellemeset a hasznossal! A Fidelity Gruppo kezdeményezésére ruhagyűjtést hirdettek meg az estére, ami nagy meglepetésükre rendkívül pozitívan zárult. Több zsáknyi ruha, cipő, plüssállat és játék gyűlt össze, amit a SZEGEDma.hu közvetítésével a Fészek Nagycsaládosok Egyesületének ajánlott fel a Fidelity Gruppo és az Ultras Szeged. A szegedi ultrák körében egyébként nem ez volt az első, de nem is az utolsó jótékonysági akció!

A szegedi ultrák ezúton is üzenik, hogy mindenkit várnak a SZVSE-stadionba szombaton 17 órától a Nyíregyháza elleni derbire, hogy közösen szurkolják ki Szeged első számú labdarúgócsapatának győzelmét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.