Közélet

Többszörös túljelentkezés a nemzeti dohányboltok pályázatán

Többszörös túljelentkezés a nemzeti dohányboltok pályázatán

2013. március 3., vasárnap
Többszörös túljelentkezés a nemzeti dohányboltok pályázatán

A várakozásoknak megfelelően sok, 15 633 pályázat érkezett a dohányboltok koncessziós pályázati kiírására, a frekventált megyei és fővárosi területekre négy-ötszörös, vagy annál magasabb a túljelentkezés - tájékoztat a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.

A leadási határidő február 22. éjfél volt, az addig feladott pályázatok minősülnek érvényesnek. A közlemény szerint a dohánykereskedelmi zrt. az előírásoknak megfelelően, február 23-án megkezdte a beérkezett anyagok iktatását, és tartva a határidőket, a rendelkezésre álló öt munkanapon belül meg is kezdi a bontásukat és az érvényességek ellenőrzését. A feldolgozásra és az elbírálásra a törvényi szabályozásnak megfelelően 30 plusz 30 nap áll rendelkezésre. A társaság tartja a kiszabott határidőket, az első 30 nap lejárati ideje március 22-e - közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.