Közélet

MSZP: elhanyagolta a nőket a kormány

MSZP: elhanyagolta a nőket a kormány

2013. március 2., szombat
MSZP: elhanyagolta a nőket a kormány

Az MSZP szerint a kormány az elmúlt években elhanyagolta a magyar nőket, a Fidesz-KDNP politikáját ugyanis a "háziasszonynak a konyhában a helye" felfogású "macsó cinizmus" uralja.

Gurmai Zita

, a szocialista párt nőtagozatának elnöke az MSZP nőnapi szombati budapesti díjátadó ünnepségén arról is beszélt, talán a magyar nőknek a legfontosabb a Fidesz-KDNP-kormány leváltása, mert a kabinet "otthoni díszként" tartja számon őket, amit szerinte az is mutat, hogy Orbán Viktor miniszterelnök beszédeiben rendszeresen háziasszonynak szólítja a nőket. Az ellenzéki politikus szerint a Fidesz elhanyagolta a nőket, és ezt most egy kommunikációs kampánnyal próbálják ellensúlyozni. Azt mondta, nem hisznek a kormánypárt ígéreteinek, helyette tetteket várnak, például nőbarát gazdaság-, társadalom- és szociálpolitikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.