Közélet

Elmarad a szombati Kutyafuttában Nap!

Elmarad a szombati Kutyafuttában Nap!

2013. március 15., péntek
Elmarad a szombati Kutyafuttában Nap!

Tekintettel a rossz időjárásra a szombatra tervezett II. Kutyafuttában Napot a szervezők elhalasztják. A kutyás rendezvényt várhatóan április 6-án tartják meg.

A március közepén szokatlan, zord téli időjárás miatt a szervezők elhalasztják a II. Kutyafuttában Napot. A szombatra, az újszegedi ligetbe szervezett eseményre a kiállítók jelentős része visszamondta a részvételt, így a tervezett programok legnagyobb részét sem tudták volna megtartani. "Fáj a szívem, hogy a téli tájat nem dobják fel szombaton a Kutyafuttában Nap rendezvényei, színvonaltalan rendezvényt azonban nem érdemes csinálni" - írta portálunkhoz eljuttatott közleményében

Mayer Yvette

főszervező. A részletekről a későbbiekben portálunk is tájékoztat! Terveik szerint a Kutyafuttában Napot április 6-ára halasztották, ahova ugyanúgy sok szeretettel várnak minden kutyust, gazdit és állatbarátot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.