Közélet

A Vármúzeumban ragyogott fel a Holdacska + FOTÓK

A Vármúzeumban ragyogott fel a Holdacska + FOTÓK

2013. március 8., péntek
A Vármúzeumban ragyogott fel a Holdacska + FOTÓK

A Vármúzeum boltívei között ragyogott fel a Holdacska csütörtök este - ismét elvarázsolta a szegedi közönséget a Meszecsinka énekesnője, Oláh Annamari.

Igazi különlegesség fogadta a világzene szerelmeseit a Vármúzeumban csütörtök este: a szegedi gyökerű Meszecsinka (ami bolgárul holdacskát jelent) egyedi hangzásvilágával nyűgözte le ismét a szegedieket.

Oláh Annamari

(ének) és

Biljarszki Emil

(zongora, gitár) több mint száz fős hallgatóságnak adta elő akusztikus, intim közelségbe hozó dalait. Az elmúlt két évben a Meszecsinka hallható volt sok budapesti és vidéki klubban, valamint hazai és külföldi fesztiválokon. 2011-ben a zenekar közel száz jelentkező közül megnyerte a Folkbeats tehetségkutató első díját, egy amerikai turnét. 2012 májusában jelent meg első nagylemezük a Narrator Records kiadásában, idén tavasszal amerikai és németországi turnéra is készül a Meszecsinka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.