Közélet

Leadta népszavazási kezdeményezését a Jobbik

Leadta népszavazási kezdeményezését a Jobbik

2013. február 1., péntek
Leadta népszavazási kezdeményezését a Jobbik

Pénteken leadta hitelesítésre az Országos Választási Bizottságnak (OVB) a súlyos bűncselekményt elkövetők segélyének megvonásáról szóló népszavazási kezdeményezését a Jobbik.

Sneider Tamás

, a párt alelnökének ismertetése szerint a következő kérdés hitelesítését kérték az OVB-től: "Egyetért-e ön azzal, hogy ne részesüljön foglalkoztatást helyettesítő támogatásban, rendszeres szociális segélyben, vagy átmeneti segélyben az a személy, akivel a közös háztartásban élő, 18. életévét be nem töltött a nevelése, gondozása, felügyelete alatt álló személy jogerősen megállapítottan emberölést, testi sértést, hivatalos személy elleni erőszakot, rablást, zsarolást, vagy önbíráskodást követett el és a bűncselekmény elkövetése miatt vele szemben indult eljárás megszüntetésétől számítva három év még nem telt el?".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.