Közélet

A szegedi Fidesz és a megyei KDNP is gyászolja Novák Istvánt

A szegedi Fidesz és a megyei KDNP is gyászolja Novák Istvánt

2013. február 5., kedd
A szegedi Fidesz és a megyei KDNP is gyászolja Novák Istvánt

Novák István, Szeged korábbi főépítészének halála okán a Fidesz Szegedi Szervezete, illetve a KDNP Csongrád megyei szervezete az alábbi közleményt juttatta el a SZEGEDma.hu-nak.

Mély megdöbbenéssel értesültünk a szeretett és tisztelt volt szegedi főépítész, nagyra becsült barátunk Novák István haláláról. A hír hallatára alig lehet szavakat találni. Hiszen még alig néhány hónapja csak, hogy a családot és mindenkit, aki szerette Őt, Ildikó asszony halála rázta meg. Akiknek megadatott, hogy közelebbről megismerjék, láthatták milyen nagyszerű ember volt: segítőkész, alkotó, a határon innen és túli magyarság szolgálatában álló ember, építész. Szeged, Orosháza, Szarvas, Makó, Ajnácskő, Brassó, mégannyi hely ahol épületek, templomok őrzik munkája nyomát. Határon túli magyarlakta vidékek, ahova a 90-es évek elején teherautónyi segélyszállítmányokat szervezett és kísért. Mindannyiunknak nagyon fog hiányozni, de Isten akaratába megnyugodva köszönjük, hogy 75 évig köztünk lehetett és alkothatott városainkat szépítve és gyarapítva. Isten áldjon és nyugodjál békében!

Gyimesi László önkormányzati képviselő, FIDESZ Szegedi Szervezetének elnöke Kalmár Ferenc országgyűlési és önkormányzati képviselő KDNP Csongrád megyei Szervezetének elnöke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.