Közélet

Új telefonszám a Szegedi Járási Hivatalban

Új telefonszám a Szegedi Járási Hivatalban

2013. január 24., csütörtök
Új telefonszám a Szegedi Járási Hivatalban

A járási hivatalok telefonrendszerének fejlesztése folyamatosan zajlik, a kormányhivatal a járási székhelyeken saját rendszer használatára áll át - írta sajtóközleményében a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

A közlemény alább olvasható.

"A 2013. január 1-jén kialakított járási hivatalok telefonrendszerének fejlesztése folyamatosan zajlik, az épületeket és szervezeti egységeket a kormányhivatal IP telefonhálózatába kapcsolják. Ezzel a fejlesztéssel a kormányhivatal a járási székhelyeken a saját rendszer használatára áll át, leválva az önkormányzatoktól ideiglenesen igénybe vett telefon szolgáltatásról. Első lépésként az újonnan kialakított járási székhelyeknél történt ez meg (Makó és Csongrád), majd Szeged járás következett. Külön is szeretnénk felhívni a figyelmet a szegedi járás új, 62/561-600-as központi számra. A korábbi, 62/564-364-es szám Szeged Megyejogú Város Polgármesteri Hivatalában csörög, így onnan ma már nem elérhetők a járási hivatalba átkerült szolgáltatások. Kérjük, hogy az ügyfelek ezt az új, könnyen megjegyezhető számot hívják! Ezen a vonalon keresztül a Huszár utcai épület valamennyi egységét, például az okmányirodát vagy a Járási Gyámhivatalt is tudják kapcsolni. A közeljövőben a többi járási székhely is folyamatosan átáll az új rendszer használatára, ezért további hívószámváltozások várhatók. Az egységes rendszer jelentős költségmegtakarítást eredményez, hiszen a munkatársak belső vonalon, ingyenesen bonyolítják telefon beszélgetésüket a Kormányhivatal hálózatán belül. Ezért kapott a Csongrádi Járási Hivatal szegedi körzeten keresztül elérhető számot, a 62/561-673-ast, de természetesen hívható a 63/814-713-as helyi tarifás telefonszámon is" - olvasható a közleményben. Az elérhetőségeket az

alábbi linkre kattintva

tekintheti meg! A kormányhivatal az esetleges további változásokról folyamatosan informálja majd a lakosságot, az újdonságokat rendszeresen közzéteszik, és frissítik a www.csmkh.hu oldalt, ahol a járási hivatalok elérhetőségei címszó alatt, letölthető pdf formátumban is elérhetővé tették a mellékelt listát. Ezzel együtt arról a változásról is tájékoztatni szeretnék a lakosságot, hogy a Szegedi Járási Hivatal Földhivatalánál 2013. január 14-től, a megye többi járási földhivatalánál pedig február 1-től lehetőség van a bankkártyás fizetésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.