Közélet

Az internetre költözik a póker?

Az internetre költözik a póker?

2013. január 22., kedd
Az internetre költözik a póker?

A számítógép mindent megváltoztatott. Nem volt ez másként a pókerrel sem, fizikai jelenlét nélkül is indulhat a játék: az online póker. Tehát a póker ma már két fő kategóriájának egyike az élő póker mellett az online változat.

A póker online változatának megjelenése a 90-es évekre tehető, hihetetlen népszerűségre tett szert a póker az Internetnek köszönhetően. Az online póker felfutásával rengetegen kerültek kapcsolatba a játékkal, s ez hatott az élő pókerre is. A kaszinókat elárasztották az új pókerjátékosok. Sok játékos az élő pókert részesíti előnyben, hiszen ekkor fizikailag is jelen vannak az ellenfelek, a gesztusokból, a reakciókból lehet olvasni. Ez magától értetődően hiányzik az online változat esetében, ennek ellenére kedveltek a

poker játékok

. Az online póker habár virtuálisnak tekinthető, számos előnnyel is bír egyúttal. A megnyert pénzt nem lehet azonnal elkölteni, egyfajta fegyelemre tanít: a győztes pókerjátékos nem herdálja el a megnyert összeget. Online mindig van játék, valahol a világon mindig folyik pókerezés, melybe bármikor be lehet kapcsolódni, amikor kedvünk tartja. Pár kattintás az egérrel, s pár perc alatt játékba lehet szállni anélkül is akár, hogy az ember kitenné a lábát otthonról. Az ellenfelek változatosak lehetnek, egy pókerjátékos olyan játékostársakat kaphat, akikkel az élő játék során feltehetőleg sosem tudott volna egy asztalhoz ülni. Mindez segít a tapasztalatszerzésben. Nagy előnye az online pókerezésnek, hogy akár pár perc erejéig is be lehet kapcsolódni a játékba, csak úgy le lehet ülni vagy fel lehet állni az asztaltól. Az Internetes pókerváltozatban többet lehet játszani, a tényleges játékidő jóval több, mint a való életben, egyszerre több asztalon folyhat a játék, gyorsak az osztások és az akciók is. Az online póker jó lehetőség a pókerrel ismerkedni vágyóknak, a kezdő pókerjátékosoknak pedig kitűnő alkalom tudásuk fejlesztésére, a gyakorlásra: a legtöbb online pókerterem ingyenes játéklehetőséget biztosít a pókerrel ismerkedni vágyóknak. Bárki versenyezhet, akár éjjel-nappal. Számos online versenyről nyert játékjogot egy-egy játékos nagy versenyekre, mindez a póker népszerűsítéséhez járult hozzá. Különféle oldalakon ingyen pókerezve építheti fel bárki a maga tudását, hogy a későbbiekben akár belőle is profi póker játékos váljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.