Közélet

A katasztrófavédelemnél tett látogatást a Szegedi Járási Hivatal vezetője

A katasztrófavédelemnél tett látogatást a Szegedi Járási Hivatal vezetője

2013. január 9., szerda
A katasztrófavédelemnél tett látogatást a Szegedi Járási Hivatal vezetője

Bodó Imre országgyűlési képviselő, a Szegedi Járási Hivatal vezetője - aki január 1-je óta a helyi védelmi bizottság (HVB) elnöki funkcióját is ellátja - a Szegedi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen tett látogatást, amelyen Balázs Gábor tű. alezredes, a kirendeltség vezetője és Hallai Zsolt tű. őrnagy, a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka fogadta a hivatalvezetőt.

Bodó Imre

megtekintette a kirendeltség technikai felszereltségét, és egyeztetést folytatott a kirendeltség és a tűzoltó-parancsnokság vezetői állományával. Ennek során a vezetői állomány tájékoztatta a járási hivatal vezetőjét a katasztrófavédelmi feladatrendszerrel és a védelmi igazgatással kapcsolatos feladataikról, a HVB dokumentumrendszereinek aktualizálásáról, illetve bemutatásra került a szegedi katasztrófavédelmi megbízott,

Debrey Róbert

tű. zászlós is, akit az elnök a HVB titkári feladataira is jelöl a Megyei Védelmi Bizottság felé. A látogatás a szakmai egyeztetéseket követően kötetlen beszélgetéssel zárult, amelyen a hivatalvezető kijelentette: számít a katasztrófavédelem szakembereinek segítségére, és munkája során támogatni fogja a szervezet céljainak megvalósítását.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.