Közélet

Szegedre látogat Schobert Norbert és Rubint Réka

Szegedre látogat Schobert Norbert és Rubint Réka

2012. november 21., szerda
Szegedre látogat Schobert Norbert és Rubint Réka

Egészségdélutánt tart Szegeden Schobert Norbert és Rubint Réka december hatodikán: a fitneszguru közönségtalálkozóval és egy közös edzéssel is várja a mozgásra vágyó embereket.

A szegedi Norbi Update Egészségtudatos Üzlet december 6-án Egészségdélutánt szervez, melynek vendége lesz a hazai fitness-élet két legjelentősebb képviselője,

Schobert Norbert

és

Rubint Réka

. Két helyszínen zajlik majd a program: először az üzletben (Kígyó utca 3.) egy közönségtalálkozóra várják az érdeklődőket, ahol update-termékeket (köztük tortát is) kóstolhatnak, és kedvezményesen vásárolhatnak is belőlük. 17.15-től pedig a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Topolya sori tornacsarnokában tart alakreform edzést és Power Plate bemutatót Rubint Réka. A résztvevők - tekintettel december hatodikára - egy mikulássapkát is kapnak ajándékba, valamint tombolasorsoláson vehetnek részt, ahol értékes nyereményeket osztanak szét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.