Közélet

Megnyílt a Somogyi utca + FOTÓK

Megnyílt a Somogyi utca + FOTÓK

2012. november 29., csütörtök
Megnyílt a Somogyi utca + FOTÓK

November végén megnyitották a Somogyi utcát a forgalom előtt. A járda a Tisza Lajos körút felé még nem készült el teljesen. Hétvégén és ünnepnapokon egyelőre csak célforgalom előtt nyitják meg.

A Dugonics tér északi oldalának műszaki átadása

november 9-én kezdődött

, a kivitelezőnek innentől számítva 25 napja van a teljes átadásra. Csütörtök este megnyitották a forgalom előtt az útszakaszt. A teljes térrekonstrukció, az Árpád tér, Toldy és Eötvös utcai felújításokkal 2013. január 29-ére készül el. A gyalogosok a Kárász utcától a Kelemen utca irányába mindkét oldalt, a Tisza Lajos körút felé csak az üzletsor felőli oldalt használhatják. A park növénytelepítési munkálatainak előrehaladtával, és a Tisza Lajos körúti csatlakozás kiépítésével ez a járdaszakasz is megnyitásra kerül a gyalogos forgalom számára. A felújított utcában a Rektori épületnél kialakított parkolóhelyek csak a teljes beruházás végső átadása után használhatók. A területen továbbra is folyik munkavégzés, esetenként munkagépekkel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.