Közélet

Jobbik: kilakoltatási és hitelmoratóriumot!

Jobbik: kilakoltatási és hitelmoratóriumot!

2012. november 26., hétfő
Jobbik: kilakoltatási és hitelmoratóriumot!

A Jobbik azt követeli, hogy a devizahitelek felvételi árfolyamon történő forintosításáig hirdessen a kormány teljes körű kilakoltatási és "hitelmoratóriumot", hogy ne kerülhessenek emberek az utcára és ne nőjön "kezelhetetlen szintre" a hitelek mennyisége - jelentette ki hétfőn Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő az MTI-nek.

Az ellenzéki politikus frakciótársával,

Gaudi-Nagy Tamással

együtt hétfőn megjelent egy újpesti helyszínen, ahol - mint felhívta a figyelmet - "néhány nappal a kilakoltatási moratórium bevezetése előtt" egy kerekesszékes asszonyt próbáltak meg eltávolítani a lakásából.

Z. Kárpát Dániel

arcátlanságnak nevezte, hogy a kormány ígéretével szemben - miszerint senkit nem hagynak az út szélén - az ilyen rászoruló emberek kilakoltatásáról sem tesznek le a végrehajtók és a bankok. Hangsúlyozta: megpróbáltak egyeztetni a helyszínen a lakó és a végrehajtók között, de ez nem járt sikerrel és utóbbiak nem álltak el a kilakoltatástól. A kormányszóvivő múlt pénteken jelentette be, hogy december elsejétől ismét életbe lép a kilakoltatási moratórium.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.