Közélet

KUKAkulTÚRA – Nyílt nap a szelektív hulladékgyűjtésről

KUKAkulTÚRA – Nyílt nap a szelektív hulladékgyűjtésről

2012. szeptember 28., péntek
KUKAkulTÚRA – Nyílt nap a szelektív hulladékgyűjtésről

Az ország hatvan pontján, nyílt napon követhetik a szelektíven gyűjtött hulladék útját a KUKAkulTÚRA résztvevői szeptember 29-én, szombaton, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) szervezésében megrendezendő nyílt napon, melyhez a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. (SZKN Kft.) is csatlakozott, mint a szelektív gyűjtésben élenjáró regionális közszolgáltató.

Szombaton tehát nyílt napot tart az SZKN Kft. a Sándorfalvi úti Regionális Hulladéklerakó Telepén. Látogatócsoportok indításának időpontjai: 9.00; 11.00; 13.00 óra. Cél, hogy mindenki saját szemével győződhessen meg róla, mi történik a szelektív hulladékkal a begyűjtés után, vagyis - „beleshetnek a kulisszák mögé” - végigkövethetik a hulladék útját a telepre történő beérkezéstől a hasznosításra történő átadás előkészítéséig. A KUKAkulTÚRA keretében az ország 45 településén, több mint hatvan telephelyen fogadják az érdeklődőket. A helyszínek és programok listája megtekinthető az

alábbi weboldalon

, továbbá az OHÜ facebook oldalán, valamint az

SZKN Kft. honlapján

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.