Közélet

Hozzányúlna a Jobbik az egykulcsos adóhoz

Hozzányúlna a Jobbik az egykulcsos adóhoz

2012. szeptember 7., péntek
Hozzányúlna a Jobbik az egykulcsos adóhoz

Hozzányúlna az egykulcsos személyi jövedelemadóhoz a Jobbik az Országgyűlés hétfőn kezdődő, őszi ülésszakán - erről Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese beszélt a Magyar Hírlapnak adott, pénteken megjelent interjújában.

A politikus azt mondta: az igazságtalan, ésszerűtlen és a gazdasági várakozásokat láthatóan nem teljesítő egykulcsos adórendszer helyett azt szorgalmazzuk, hogy több ágazat, köztük a kutatás-fejlesztés, a mezőgazdaság vagy a turizmus területére koncentrálják az erőforrásokat.

Volner János

arról beszélt, hogy pártja teljes mértékben ellenzi az előzetes választási regisztrációt. Szerinte nagyon sokan a kampány utolsó részében váltanak pártot vagy határozzák el, hogy mégiscsak elmennek szavazni. Hozzátette: a demokratikus választási rendszer megcsonkításának tartják az előzetes választási regisztrációt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.