Közélet

132 ezer forintba került Gyurcsány éhségsztrájkja

132 ezer forintba került Gyurcsány éhségsztrájkja

2012. szeptember 11., kedd
132 ezer forintba került Gyurcsány éhségsztrájkja

A Népszabadság információi szerint 132 ezer forintot kellett fizetnie Gyurcsány Ferenc volt kormányfőnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének és párttársainak a Kossuth tér általuk használt területéért az éhségsztrájkkal összefüggésben.

A lap keddi számában az Országgyűlés Hivatalának tájékoztatására hivatkozva azt írta, hogy a DK területfoglalási engedélyt kért és kapott a 64 négyzetméteres területre, amelyre - miután felépítményeket is létesítettek - a használati díj 104 ezer forint plusz áfa. Az egyhetes éhségsztrájkot - amelyben

Gyurcsány Ferenc

mellett Molnár Csaba volt kancelláriaminiszter, Niedermüller Péter a DK elnökségi tagja és Kolber István egykori tárca nélküli miniszter vesz részt - az ellenzéki párt hivatalosan a választási előregisztráció elleni tiltakozásként hirdette meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.