Közélet

Csőtörés a Hősök kapujánál (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Csőtörés a Hősök kapujánál (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2012. augusztus 27., hétfő
Csőtörés a Hősök kapujánál (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Csőtörés történt a Boldogasszony sugárút és az Aradi vértanúk tere találkozásánál. A vízszolgáltatás fél hét után helyreállt a környéken, forgalomkorlátozásra azonban számítani kell.

Csőtörés miatt víz árasztottal el a Boldogasszony sugárutat hétfő délután. Valószínűleg egy fővezeték repedhetett meg valahol a Hősök kapujának környékén, főleg az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar felőli oldalt árasztotta el a víz. A Szegedi Vízmű Zrt. két autóval szivattyúzik a helyszínen, a forgalmat lezárták az árvízi emlékmű irányába. A környéken lakók vízellátása akadozik, egyelőre nem tudni, mikorra sikerül elhárítani a problémát. "Eltört egy nagy átmérőjű, 300-as vízvezeték az Aradi vértanúk terén. a Vízmű emberei a helyszínen megkezdték a hiba feltárását. A környéken átmenetileg szünetel a vízszolgáltatás, a szolgáltató szakemberei igyekeznek minél előbb felderíteni a hiba pontos helyét, és helyreállítani a vízszolgáltatást" - olvasható a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében.

Helyreállt a vízszolgáltatás

A meghibásodás körzetében fél hét körül sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást. A Vízmű szakemberei az éjszaka folyamán folytatják a meghibásodás helyének a feltárását - tájékoztatott a vízmű. A Tisza Lajos körút egy szakaszon egyelőre le van még zárva, de a trolik tudnak közlekedni a Klinikák felé. A javítás ideje alatt forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.