Közélet

Csaknem tízezer belügyi dolgozót támogatnak az Erzsébet-programban

Csaknem tízezer belügyi dolgozót támogatnak az Erzsébet-programban

2012. július 17., kedd
Csaknem tízezer belügyi dolgozót támogatnak az Erzsébet-programban

Ebben az évben csaknem tízezer belügyi dolgozó és családja részesül támogatásban a üdülési szolgáltatás formájában az Erzsébet-programnak köszönhetően, összesen 400 millió forint értékben - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA).

A belügyi szervek hivatásos állományú tagjai, kormánytisztviselői, közalkalmazottjai és munkavállalói számára június elején hirdették meg a pályázatot, a nyerteseket az MNÜA e-mailben értesítette - írták. A támogatásra négy kategóriában - a rendőrség, a büntetés-végrehajtási intézetek dolgozói, a katasztrófavédelem hivatásos és civil állománya, illetve a többi belügyi szervhez tartozók - pályázhattak. Az elbírálásnál előnyt jelentett, ha a pályázó havi illetménye nem haladja meg a bruttó 300 ezer forintot, ha valaki a gyermekét egyedül neveli, illetve ha valaki három vagy annál több gyermeket nevel. A sikeres pályázók, akik a pályázat benyújtásakor a szükséges ötezer vagy tízezer forintos önerőt befizették, a jövő év augusztusának végéig használhatják fel az üdülési támogatást a

www.erzsebetprogram.hu

honlapon található, BM-jellel megjelölt szálláshelyként feltüntetett üdülőkben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.