Közélet

Bándy-gyilkosság: P. László egyedül követte el tettét

Bándy-gyilkosság: P. László egyedül követte el tettét

2012. július 21., szombat
Bándy-gyilkosság: P. László egyedül követte el tettét

Bándy Kata feltételezett gyilkosa egyedül követte el tettét - jelentette be Dakos József, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője szombaton, a pécsi rendőrségi pszichológus meggyilkolása ügyében folyó nyomozásról rendezett sajtótájékoztatón Pécsen.

A megyei rendőrfőkapitány közölte: az eddigi nyomozati munka azt mutatja, hogy a

Bándy Kata

meggyilkolásával gyanúsított 26 esztendős

P. László

gyalogosan közlekedett, a lánnyal a háza előtt elegyedett szóba, majd a gyilkosság helyszínéig követte. A nyomozók eddigi megállapításai szerint a lányt megfojtotta a gyilkos, majd megpróbálta eltüntetni a holttestet. Bándy Kata 25 éves rendőrségi pszichológus július 8-án hajnalban egyedül, gyalog indult el egy sörözőből, de az otthonába nem érkezett meg. Holttestét július 11-én délután találták meg a pécsi Délibáb utcában, egy bokros területen. Az őrizetbe vett gyanúsítottat szerdán előzetes letartóztatásba helyezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.