Közélet

Állba verték a Horthy-szobrot megrongáló ügyvédet

Állba verték a Horthy-szobrot megrongáló ügyvédet

2012. július 11., szerda
Állba verték a Horthy-szobrot megrongáló ügyvédet

Az atv.hu internetes portál beszámolója szerint bántalmazta Dániel Péter ügyvédet a gój motorosok vezetője, Mészáros Imre szerdán a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság épületében.

A tudósítás szerint az ügyvéd a

Wittner Mária

fideszes országgyűlési képviselő ellen elkövetett rágalmazási perére érkezett a bíróságra, ott "verbálisan inzultáltak, gyalázták, zsidózták", majd a gój motorosok vezetője ököllel állba vágta. Az ügyvéd arról tájékoztatta a honlapot, hogy mentőt kellett hozzá hívni, injekciót kapott, majd kórházba ment, hogy látleletet vetessen fel.

Mészáros Imre

a portálnak azt mondta: az ügyvéd "gyors léptekkel" indult feléje a bíróság folyosóján, majd "emelt hangon vitába szállt" vele, ezután a "testközelbe érő Dánielt nyitott tenyérrel, állánál érintve eltolta magától". Az MTI kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.