Közélet

Jókívánság-szalagok egy üzletláncnál a magyar olimpikonokért + FOTÓK

Jókívánság-szalagok egy üzletláncnál a magyar olimpikonokért + FOTÓK

2012. június 13., szerda
Jókívánság-szalagok egy üzletláncnál a magyar olimpikonokért + FOTÓK

Szalagokon gyűjtötték az aláírásokat egy közös, nagy hajráért a magyar olimpikonoknak Szegeden, egy makkosházi parkolóban.

Az egyik magyar üzletlánc az athéni és pekingi olimpiát követően a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve immár harmadik alkalommal indítja útjára a „Küldjünk közösen egy hajrát” olimpiai szurkolói mozgalmat. A rendezvénysorozat keretében május 2. és június 15. között az ország szinte összes településén, mintegy 3000 boltban kihelyezett szalagokra írhatják a vásárlók és a dolgozók a londoni olimpiára utazó magyar sportolókat lelkesítő jókívánságaikat. Az üzletlánc szegedi, makkosházi áruháza előtt szerdán egész napos családi programok várták az érdeklődőket. Délután 16 órakor pedig ünnepélyes keretek közt kezdődött el az aláírásgyűjtés.

Szentgyörgyi Pál

a sportbizottság elnöke,

Kozma József

, a körzet képviselője,

Farkas Ágnes

és

Kökény Beatrix

olimpiai ezüstérmes kézilabdázók, illetve

Benkő Zoltán

olimpiai 9. helyezett kajakozó aláírásaival indult el a „Küldjünk közösen egy hajrát” szegedi akciója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.