Közélet

Ifjú diplomás a SZEGEDma.hu tízezredik rajongója

Ifjú diplomás a SZEGEDma.hu tízezredik rajongója

2012. június 29., péntek
Ifjú diplomás a SZEGEDma.hu tízezredik rajongója

A SZEGEDma.hu Facebook-oldalának tízezredik lájkolóját díjazta: egy értékes könyv, kecskeméti barackpálinka és egy üveg minőségi Balaton-felvidéki merlot ütötte a markát annak a 22 éves bajai diáknak, aki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) tanul, és lelkes olvasója portálunknak.

Szerdán államvizsgázott

Bárány Ákos

, aki az SZTE nemzetközi tanulmányok szakán végzett, és sikeresen, jelesre vizsgázott. Elmondása szerint minden nap olvas helyi híreket az interneten, a SZEGEDma.hu rendszeres látogatója. Bár korosztályára nem jellemző a tudatos hírfogyasztás, ő mégis 22 évesen fontosnak tartja, hogy ismerje környezete történéseit. Ákos a gazdasági kar mesterképzésére Budapestre a Corvinus Egyetemre és a műegyetemre is beadta a jelentkezését a szegedi mellett, mégis úgy érzi, nem fogja elhagyni a Tisza-partot. Portálunk közösségi oldala tízezredik lájkolójának

Bonifert Gábor

, kiadónk ügyvezetője adta át a meglepetést: a Szeged Anno című könyvet, egy üveg kecskeméti barackpálinkát és egy palack minőségi vörösbort, így méltóképp ünnepelheti majd meg az ifjú diplomás az oklevelét. Érdemes tehát a SZEGEDma.hu

Facebook-oldalát

lájkolni, hiszen a nyár folyamán egy nagy értékű ajándékot sorsolunk majd ki rajongóink között. Kövessen minket itt és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.