Közélet

Hétfőtől garanciális javítás a Szent Ferenc utcai körforgalomban

Hétfőtől garanciális javítás a Szent Ferenc utcai körforgalomban

2012. június 29., péntek
Hétfőtől garanciális javítás a Szent Ferenc utcai körforgalomban

Július 2-ától, hétfőtől az 1-es villamosvonal Boldogasszony sugárúti szakaszának garanciális javítása a Szent Ferenc utcai körforgalomban folytatódik. A forgalmat jelzőlámpa irányítja a javítási munkálatok ideje alatt.

Május végén kezdődött el a Hősök kapuja és a Gőz utca közötti 1-es villamos pályaszakaszon a burkolat sérült részeinek garanciális javítása. Július 2-ától, hétfőtől a munka a Szent Ferenc utcai körforgalomban folytatódik. A villamospálya burkolatát a körforgalom Bem utcai oldalán javítják. Ezért a megszokotthoz képest ellenkező irányban kell majd haladni a körforgalomban, a közlekedést jelzőlámpa segíti majd. A Szent Ferenc utcai parkolóból (Indóház tér felől) csak a Boldogasszony sugárút felé lehet majd kihajtani. A Bem utca egyirányú lesz a Szent Ferenc és Gőz utca közötti szakaszon a Hattyas sor felé. Ellenkező irányból, a Borbás utcától csak a célforgalom hajthat be a Bem utcába. Helyette, kérjük, más útvonalat válasszanak az erre közlekedők. A korlátozások várhatóan 10 napig lesznek érvényben. A villamos és autóbusz közlekedés folyamatosan halad majd a javítás ideje alatt. A javítás a garancia részeként valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe. A megrendelő önkormányzat és a lebonyolító Szeged Pólus Kft. nagy figyelmet fordít arra, hogy minden hibát kiküszöböljön a kivitelező. A Szeged Pólus Kft. kérésének megfelelően a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarhatják a munkálatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.