Közélet

15 milliót kaptak a szegedi nyugdíjasszervezetek + FOTÓK

15 milliót kaptak a szegedi nyugdíjasszervezetek + FOTÓK

2012. június 14., csütörtök
15 milliót kaptak a szegedi nyugdíjasszervezetek + FOTÓK

Az önkormányzat idei évi idősügyi keretéből és városrészi alapjából 54 sikeresen pályázó nyugdíjasklub részesült támogatásban. A szervezetek képviselőinek a juttatásokat Solymos László alpolgármester adta át a városházán.

Csütörtök délelőtt osztották ki a 2012-es idősügyi pályázatokon nyertes nyugdíjasszervezetek támogatási szerződéseit. 54 szervezet között osztották szét az összeget: az idősügyi keretből 10 millió, az idősügyi és városrészi közösségi programok keretből pedig további 5 millió forintot különítettek el erre a célra.

Solymos László

alpolgármester adta át a támogatásokról szóló dokumentumokat a nyugdíjasklubok, civil szervezetek képviselőinek egy szál virág kíséretében. Mint mondta, a civil szervezetek működésének fenntartása továbbra is a város és a városban élők érdekeit szolgálja. "Az utóbbi években egyre nehezebb életkörülmények között élünk, így nagyon fontos ezen szervezetek támogatása. Bízunk benne, hogy a támogatással megkönnyíthetjük a közösségek munkáját - mindannyiunk célja, hogy minden szegedi jól érezze magát" - mondta az alpolgármester.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.