Közélet

Merkbau immár Szegeden is

Merkbau immár Szegeden is

2012. március 12., hétfő
Merkbau immár Szegeden is

Szegeden nyitott építőanyag kereskedést a több mint két évtizedes múlttal rendelkező Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft., így immár három telephelyen várják az ügyfeleket széles termékpalettájukkal.

Az 1990. decembere óta működő

Merkbau Kft.-nek

három fő üzletága van; építőipari generál kivitelezés, építőanyag kereskedelem, illetve szerszám- és szerszámgép kereskedelem. Az építőipari generál kivitelezés a mély- és magasépítésre egyaránt vonatkozik, az ország egész területén vállalnak munkákat. Szerszámok és szerszámgépek kereskedelmével 1993. óta foglalkoznak, kézi- és festőszerszámok, barkácsgépek, illetve exkluzív szakipari szerszámgépek egyaránt megtalálhatóak termékpalettájukon. (Erről bővebben

ITT

és

ITT

tájékozódhat.) A Merkbau Kft. 2004. óta tagja egy győri központú, építőanyag-beszerzési társaságnak, az

Új HÁZ Centrumnak

, ezáltal is erősíteni tudták piaci pozícióját, s egységes arculattal várják a vásárlókat telephelyeiken.

Az első építőcenterüket Kiskunhalason létesítették, majd 1998-ban Baján, most pedig Szegeden nyitottak építőanyag kereskedést. „Egyedülállóan széles áruválasztékkal, illetve március folyamán naponta más és más akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat Szegeden” – tájékoztatott a most nyíló építőcenter vezetője.

Kiss Bertold

kifejtette, a Merkbau a fejlesztésben látja az előrelépés lehetőségét, ezért nyitnak új piacok felé a gazdasági válság ellenére. Legfőbb célkitűzésük, hogy a szegediekkel megismertessék és megszerettessék termékeiket, szolgáltatásaikat. A széles választékból a centervezető kiemelte saját gyártású nyílászáróikat, melyeket egyedi méretben többféle profilrendszerrel és kettő vagy háromrétegű üvegezéssel is legyártatnak a vevők igényeihez igazodva. Hozzátette, a Merkbaunál az építéshez és felújításhoz a legtöbb termék azonnal telepi készletről beszerezhető, klasszikus építőanyagoktól a hőszigeteléseken át a festékekig. „Festékekből és vakolatokból a készre kever színeken kívül az Építőcenterben azonnal, digitális színkeveréssel vásárlóink rendelkezésére állunk. 2012-ben folyamatosan akciós termékekkel és szolgáltatással várjuk az érdeklődőket.” Kiss Bertold hangsúlyozta, az 1990-ben alapított cég nagykereskedelmi tevékenységet is végez, így nem csak a lakossági ügyfelek megelégedését szolgálja a szegedi építőcenter megnyitása.

Kiss Bertold két hónapja dolgozik a Merkbaunál, az elmúlt időszakban legfőbb feladata a szegedi építőcenter nyitásának előkészítése volt, ami magában foglalta az árukészlet feltöltést és a kollégák felvételét is. Összesen kilencen dolgoznak majd a vevők igényeinek legteljesebb körű kiszolgálása érdekében a Budapesti úton, a dorozsmai elkerülőnél lévő körforgalomnál. „Az építkezések száma csökkenő tendenciát mutat, a felújításokban van inkább a jövő. Célunk, hogy eljussunk a környék építkezőihez, így Szeged és vonzáskörzetének építőanyag ellátásában kívánunk részt venni” – hangsúlyozta Kiss Bertold. A 16896/47-es helyrajzi szám alatt, a Budapesti úton megnyílt építőcenter a 62/555-014-es telefonszámon érhető el.

(x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.