Közélet

Az LMP az emberekkel értékeltetné az elmúlt évet

Az LMP az emberekkel értékeltetné az elmúlt évet

2012. február 2., csütörtök
Az LMP az emberekkel értékeltetné az elmúlt évet

Az LMP Orbán Viktor február 7-i évértékelő beszédének ideje alatt az emberekkel akarja értékeltetni az elmúlt esztendőt – mondta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a párt szóvivője. Vágó Gábor közölte, hogy aktivistáik legalább hat helyszínre települnek ki az országban, ahol bárki élő videóüzenetben mondhatja el véleményét a 2011-es évről.

A politikus úgy fogalmazott, arra kérnek mindenkit, hogy miközben Orbán Viktor értékeli az országot, az ország értékelje

Orbán Viktort

”.

Vágó Gábor

szavai szerint a kormányfő az évértékelések során általában vágyálmait, rémképeit vetíti ki”, az LMP viszont arra tesz kísérletet, hogy lerángassuk Orbán Viktort a földre, megmutassuk neki az emberek hangján, hogy mi is a magyar valóság jelenleg”. Egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy még nem pontosították teljesen a helyszíneket, de eddig Budapestről, Egerből, Kecskemétről, Szegedről és Ináncsról kaptak visszajelzést, hogy ezeken a településeken helyi szimpatizánsaik megszervezik az élő bejelentkezéseket. Hozzátette, várják olyan személyek jelentkezését is, akik saját eszközeikkel megoldják, hogy a településükön élők elmondhassák a véleményüket. Kitért arra is, hogy akik korábban veszik fel az üzeneteiket, azok elküldhetik nekik az évértékeléseket és az LMP a videókat összegyűjti egy külön erre a célra létrehozott honlapon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.