A törzsvendégek kedvenc ételeiket továbbra is megtalálhatják a Pick Söröző és Étterem immár újságszerű étlapján, de az új üzemeltető több újdonságot is bevezetett. Nemzetiségi hetet hirdet minden hónapban, februárban egy héten keresztül lengyel szakács készíti majd nemzetének tradicionális étkeit.
Tavaly novemberben vette ár a
üzemeltetését a Tiszaparty Rendezvényszervező Kft.
Popovits Richárd
szerint az egyik érdekessége a 2000 előtt kizárólag Pick bérlettel látogatható épületnek, hogy egy ajtónyitással jut a vendég a Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeumba, valamint az étterembe. Különleges a Pick szoba is, amelyet a szalámigyárat alaptó
Pick Márk
fiának,
Pick Jenőnek
a hagyatékából származó tálalószekrény ékesít. Ebben a hangulatos teremben családi rendezvényeket éppúgy lehet tartani, mint céges konzultációkat. Természetesen bárki megtekintheti ezt a különleges helyiséget, bár bizonyára sokan nem is tudnak létezéséről, hiszen a földszinten ebédelők vagy vacsorázók nem látják az emeleti termet.
„Próbálunk mindenfajta vendéglátás felé nyitni, kitelepülünk az egyetemre, vagy akár vidékre is megyünk igény szerint. Ezen kívül nagy hangsúlyt helyezünk bálokra és a lakodalmakra. Az ifjú pároknak új menüsorokkal is kedveskedünk” – mondta el Popovits Richárd. A házasulandóknak egy további, különleges ajánlata is van a Pick Söröző és Étteremnek, a cég állja a menyasszonyi ruha árát, amennyiben a pár februárban szerződést köt velük lakodalmuk megrendezésére. „Ezzel akár százötvenezer forintot is spórolhatnak, mi ezzel járulunk hozzá az új, közös életük indulásához” – hangsúlyozta. Étlapjuk újságformát öltött, sajátossága továbbá, hogy a vendég akár el is viheti magával, s amennyiben az aktuális hónapban visszaviszi, akkor 10% kedvezményt kap az aktuális étlap árából. „Ez az újításunk olyannyira bevált, hogy újakat kellett készíttetnünk, elfogytak ugyanis az étlapjaink” – magyarázta. Március végéig egy további akció is várja a vendégeket. Ha olyan ételt választanak, ami mellett egy kupa embléma látható, akkor az első italt – ami lehet a ház bora, sör vagy épp üdítő – mindössze egy forintért vásárolhatják meg az étel mellé az étterem vendégei. Étlapbetéteket is fognak készíteni, február végén például lengyel hetet tartanak a Pick Sörözőben, a nemzetiségi ételeket pedig egy lengyel szakács fogja sütni-főzni. „Ebből hagyományt szeretnének teremteni, terveink szerint minden hónapban más-más nemzet étkeit ízlelhetik meg a vendégek. Akik regisztrálnak honlapunkon, mindig időben értesülni fognak arról, hogy az adott hónapban milyen nemzet ételsorait lehet végigkóstolni” – részletezte Popovits Richárd. Ezeket az étkeket a hozzávalók beszerzési ára körüli összegért fogják ajánlani, hiszen az a céljuk, hogy a szegediek és az idelátogatók olyan ízeket is megismerhessenek, amit korábban helyben nem tudtak megkóstolni sehol.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.