Közélet

Az algyői polgármester nem tud az illegális szemétről + VIDEÓ, TÉRKÉP, FOTÓK

Az algyői polgármester nem tud az illegális szemétről + VIDEÓ, TÉRKÉP, FOTÓK

2012. január 24., kedd
Az algyői polgármester nem tud az illegális szemétről + VIDEÓ, TÉRKÉP, FOTÓK

Alaposan felkavarta a kedélyeket az algyői illegális szemét ügye, amelyet egy országos hetilap szellőztetett meg először, azóta pedig csak dagad, hízik a történet.

A lap szerint illegális szemétlerakó miatt folyik büntetőeljárás az önkormányzat ellen. „Részben ismeretlen tettesek kétezer köbméter földet, építési, bontási, beton-, bitumen- és üvegtörmeléket, valamint trágyát szállítottak a Mol területére, ahol erről senki sem tudott” - állítja a HVG hetilap. Nos, egyfajta törmelékanyag elszállítása hétfőn megkezdődött. Az algyői Délút Építő és Bányászati Kft. kamionjaira felpakolt, a környezetre nem veszélyes törmelék és föld nem utazott messze, a nagyfai elágazásnál rakták le a szállítmányt (információink szerint a cég saját tulajdonában lévő földterületen). Megkerestük

Herczeg József

algyői polgármestert, világosítson fel „szemétügyben”, mert alaposan összekeveredtek a fogalmak, mondja el, milyen földről, törmelékről van szó, ki az, aki illegális szemétlerakóként használta a Mol területét - állítólag a polgármester engedélyével –, és miért a nagyfai elágazás mellé került a szállítmány. Válaszolt is kérdéseinkre, de aztán, amikor átküldtük neki az írást, letiltotta a megjelenését, viszont azt ígérte, sajtóközleményt juttat el szerkesztőségünknek. Természetesen amint a sajtóközlemény rendelkezésünkre áll, közöljük azt.

http://www.youtube.com/watch?v=QzcM2ih7lU4


Az algyői törmelék útja nagyobb térképen való megjelenítése

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.