Közélet

SZTE: a legelőnyösebb, legolcsóbb ajánlat nyert

SZTE: a legelőnyösebb, legolcsóbb ajánlat nyert

2011. december 8., csütörtök
SZTE: a legelőnyösebb, legolcsóbb ajánlat nyert

Sajtóközleményben reagált a Szegedi Tudományegyetem az LMP szerdai az egyetemi épületek napkollektorokkal való felszerelését kifogásoló nyilatkozatára.

Az ellenzéki párt szerdai nyilatkozata szerint

a nyertes cég “kormányzati befolyással és a Közbeszerzési Döntőbizottság asszisztálásával” szerezte meg a beruházást. A Szegedi Tudományegyetem az alábbi sajtóközleményben reagál.

Sajtóközlemény - a Szegedi Tudományegyetemen tervezett napelemes projekttel kapcsolatos közbeszerzési eljárásról

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a KEOP-2009-4.4.0 pályázat keretében napelemes energiatermelés megvalósítására elnyert források felhasználására – a pályázati előírások, a közbeszerzési törvény és az egyetemi szabályzatok szerint – 2011-ben közbeszerzési eljárást hirdetett. Az eljárást előzetesen az illetékes Közreműködő Szervezet és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Közbeszerzési Felügyeleti Főosztálya is ellenőrizte, továbbá az NFÜ a közbeszerzési eljárásnak minden szakaszát ellenőrző megfigyelőt rendelt ki. A Szegedi Tudományegyetem a közbeszerzési eljárásban három cég – a KÉSZ Zrt., a Villszer 2008 Kft., az E-OS Zrt. – ajánlatát találta érvényesnek. Ezek közül az összességében legelőnyösebbet, egyben a legalacsonyabb ellenértéket kérő ajánlatot hirdette ki nyertesnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.