Közélet

Országos szervezetté alakult a Magyar Szolidaritás Mozgalom

Országos szervezetté alakult a Magyar Szolidaritás Mozgalom

2011. december 17., szombat
Országos szervezetté alakult a Magyar Szolidaritás Mozgalom

Országos szervezetté alakult a Magyar Szolidaritás Mozgalom - közölte Székely Sándor, a szervezet társelnöke szombaton a fővárosban tartott flashmobon (villámcsődületen).

A társelnök szerint az országos szervezetté alakulás jegyében szombaton az egész országban, a megyeszékhelyeken és más városokban is hasonló megmozdulásokat tartanak. Az akció másik célja, hogy megmutassák azt a plakátot, amelyet korábban nem tudtak kirakni, mert a munkát vállaló cég visszakozott, amikor meglátta, hogy mi szerepel rajtuk. Ezért a villámcsődület résztvevői közül sokan ilyen - az MDF rendszerváltás utáni "Továrisi konyec"-plakátjára emlékeztető -, "Elvtársak, itt a vége!" feliratú lapokkal érkezett a Blaha Lujza téri helyszínre. Az országos demonstráció harmadik célja ugyanis, hogy a mozgalom kifejezze: "

Orbán Viktornak

és a kormányának mennie kell" - hangsúlyozta a társelnök. Januártól komoly tüntetéseket és tiltakozó akciókat szervez majd a mozgalom, hogy céljait elérje - tette hozzá. A Blaha Lujza téri flashmobon két-háromszázan vettek részt; a fővárosban a Széll Kálmán téren tartottak hasonló akciót, és több vidéki városban is sor került hasonló megmozdulásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.