Közélet

Folyamatos ünnepi ügyfélfogadás a Kormányhivatalban

Folyamatos ünnepi ügyfélfogadás a Kormányhivatalban

2011. december 22., csütörtök
Folyamatos ünnepi ügyfélfogadás a Kormányhivatalban

Folyamatos ügyfélfogadás mellett történik idén a Csongrád Megyei Kormányhivatal szakigazgatási szerveinek év végi leállása.

Az ügyfélszolgálatot is működtető hatóságok többsége december 27. és január 6. között zárva tart. A Kormányablak azonban Szegeden és Hódmezővásárhelyen is változatlan nyitva tartással és szolgáltatással várja az ügyfeleket az év végén, és az újesztendő első hetében, munkanapokon. Bár a kormányhivatal szakigazgatási szerveinél vagy leáll az ügyintézés, vagy csak ügyeleti rend szerint látják el feladataikat, a Kormányablak változatlan nyitva tartással, reggel 8-tól este 20 óráig fogadja az ügyfeleket a jövő heti munkanapokon is. A december 27. és 30. közötti időszakban a szokásos ügykörökön kívül nyugdíjügyintézést is végeznek és fogyasztóvédelmi panaszokat is várnak a szegedi és a hódmezővásárhelyi Kormányablakban: délelőttönként a szakigazgatási szerv egy-egy munkatársa áll az érdeklődők rendelkezésére. A Kormányablak munkatársai a leállás ideje alatt a hivatal többi tevékenységével kapcsolatban is általános felvilágosítást adnak, így az ügyfélfogadás folyamatos lesz. A korlátozott nyitva tartás a takarékoskodást szolgálja. A Kormányhivatal szakigazgatási szerveinek pontos év végi ügyfélfogadási rendje a

www.csmkh.hu

honlapon megtekinthető. Minden eddigi és leendő ügyfelének szeretetteljes karácsonyt, és a további eredményes együttműködésben bízva boldog új esztendőt kíván a Csongrád Megyei Kormányhivatal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.