Közélet

Országos katasztrófariasztási gyakorlat lesz jövő hétfőn

Országos katasztrófariasztási gyakorlat lesz jövő hétfőn

2011. november 14., hétfő
Országos katasztrófariasztási gyakorlat lesz jövő hétfőn

Országos katasztrófariasztási gyakorlat lesz jövő hétfőn a katasztrófavédelem és a médiahatóság együttműködésével - jelentette be közös sajtótájékoztatón Bakondi György katasztrófavédelmi főigazgató és Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke hétfőn Budapesten.

A gyakorlaton részt vesznek a katasztrófavédelmi szervek, a tűzoltóságok, a polgári védelem, valamint a teljes közmédia, illetve a kereskedelmi és közösségi televíziók, rádiók nagy része. A gyakorlat során a műsorszolgáltatók megszakítják majd adásukat, közleményeket ismertetnek, ám a félreértések elkerülése érdekében fiktív helyszíneket közölnek, a Csillagok háborúja című film bolygóit nevezik meg. A gyakorlat különlegessége, hogy a program során tényleges, önkéntes véradást tartanak az Országos Vérellátó Szolgálat közreműködésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.