Közélet

Botka, a búvár a Facebookon is „gyúr” + FOTÓK

Botka, a búvár a Facebookon is „gyúr”  + FOTÓK

2011. november 14., hétfő
Botka, a búvár a Facebookon is „gyúr”  + FOTÓK

Botka László, Szeged polgármestere miközben a szombati MSZP-kongresszuson a pártelnök mellé állt a régi (párt)arcok leváltásának tervében, a legnépszerűbb közösségi oldalon is pálfordulatot vett: a politikai üzenetek mellett, privát élete pillanatait is megosztja mind a 888 rajongójával.

Szeged polgármestere miután világosság tette az MSZP alapszabály-módosító kongresszusán szombaton, hogy

Mesterházy Attila

pártelnököt támogatja a párt régi arcainak leváltására

meghirdetett küzdelmében

, a Facebookon is új irányokat vett.

Botka László

- állítása szerint - rajongói kérésére megnyitotta privát szférájának kapuit minden érdeklődő szempár előtt. Családjának legutóbbi, Vörös-tengeri nyaralásáról osztott meg képeket a minap, bemutatva többek között búvártudományát. Merüljenek önök is alá virtuálisan a polgármesterrel, nézzék meg, mivel tölti idejét, mikor nem a város ügyeit intézi!

Közkívánatra: a búvár

„Egyre gyarapodó Facebook- közösségünk tagjai közül sokan jelezték, hogy szeretnék, hogyha a száraz politikai események és nyilatkozatok mellett időnként néhány személyes dolgot is közölnék. Tőlem távol áll a bulvárpolitizálás, de miután a legtöbben azt kérdezték, hogy mivel töltöm, töltjük a szabadidőnket, mi a kedvenc sportunk, mi a kedvenc hobbink - ezért ezt szívesen megosztom Veletek/Önökkel.

Feleségem orvos, nekem is meglehetősen pörgős az életem, három kisgyermeket nevelünk, szükségünk van arra, hogy időnként valami aktív, sportos pihenéssel tudjunk kikapcsolódni. Miután a család közös szenvedélye a víz, én vízilabdáztam, feleségem is imádja a vizet, sőt a három kislányunkból a két nagyobbik, Zsófia és Veronika a szegedi női vízilabda utánpótlás csapatában sportol, természetes volt, hogy valamilyen vízzel kapcsolatos sportot fogunk választani. Letettük a nemzetközi búvárvizsgát és azóta évente néhányszor, néhány napra megpróbálunk elszabadulni a hétköznapok meglehetősen stresszes és pörgős feladataitól és búvárkodunk. Ezek a képek amiket most megosztok Veletek/Önökkel a múlt heti rövid őszi szünetben készültek, egyik kedvenc merülő helyünkön : a Vörös-tenger jordániai partjainál, ahol gyönyörű korallszirtek követik egymást. Nincs számomra megnyugtatóbb érzés, mint amikor a tenger mélyén élő halakban és korallokban gyönyörködhetem feleségemmel együtt” – olvasható a politikus közösségi profilján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.