Közélet

Szerdától javítják az 1-es villamosvonalat a Boldogasszony sugárúton

Szerdától javítják az 1-es villamosvonalat a Boldogasszony sugárúton

2011. október 4., kedd
Szerdától javítják az 1-es villamosvonalat a Boldogasszony sugárúton

Október 5-én, szerdán elkezdődik az 1-es villamosvonal Boldogasszony sugárúti szakaszának garanciális javítása. Ugyancsak szerdán némileg módosul az Indóház tér forgalmi rendje.

Az 1-es villamosvonal rekonstrukcióját végző kivitelező október 5-én, szerdán elkezdi a villamospálya burkolat garanciális javítását. A munkálatok ideje alatt a Boldogasszony sugárút a Markovits utca és a Szivárvány utca közötti szakaszon félpályás útzár mellett átjárható lesz, a keresztutcák megközelíthetők maradnak. Az 1V jelű villamospótló autóbuszjárat a javítás ideje alatt a Boldogasszony sugárúti középső tömegközlekedési sáv helyett a közúti sávban közlekedik. A Galamb utcai megállót ideiglenesen áthelyezik a sugárút szélére, a Bécsi körúti megállót pedig a körút szélére. A javítás a tervek szerint 4 hétig tart. Ugyancsak október 5-én, szerdán a kivitelező az 1-es villamosvonal Indóház téri rekonstrukciója miatt lezárja a Galamb utcát a Boldogasszony sugárút és a MÁV aluljáró között. A forgalomkorlátozás a Galamb utcai szakaszon előreláthatólag két hétig tart, a Bánomkert sor Indóház téri torkolatánál és az aluljáró körül pedig nagyjából négy hétig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.