Közélet

Csütörtökön módosul az Indóház tér forgalmi rendje

Csütörtökön módosul az Indóház tér forgalmi rendje

2011. október 18., kedd
Csütörtökön módosul az Indóház tér forgalmi rendje

Október 20-án, csütörtökön változik az Indóház tér forgalmi rendje az 1-es villamosvonal rekonstrukciós munkálatai miatt. A Gőz utcát lezárják, a Szent Ferenc utca érintett szakaszára csak a buszok mehetnek be, autóval a Galamb utcába lehet behajtani.

Az 1-es villamosvonal Indóház téri rekonstrukciója keretében október 20-án, csütörtökön változik az Indóház tér forgalmi rendje. A Gőz utcát lezárják, átmenetileg zsákutca lesz; kizárólag a lakók és az építési forgalom hajthat be. A kivitelező a villamospálya ívét burkolja. Nem lehet behajtani a Szent Ferenc utca Boldogasszony sugárút és Indóház tér közötti részére sem. Ez alól a lakók, taxik, tömegközlekedés és építési forgalom kivétel. A Galamb utca megnyílik a forgalom számára, de az utcában megállni tilos. Tehergépjárművek továbbra sem hajthatnak be. A 11, 21, 83, 83A, 90 és 90F jelzésű helyi autóbuszjáratok, illetve az 1V jelzésű villamospótló autóbuszok a Szent Ferenc utcán át hajtanak be az Indóház térre. Leszállni az ezen az utcaszakaszon kialakított ideiglenes megállóban lehet. Felszállni az Indóház téren kijelölt ideiglenes megállóban lehet. A 83 jelzésű autóbuszok a Vadkerti tér végállomás felé a megszokott útvonalukon közlekednek, azonban a Bem utcai megállóban állnak meg. A helyközi autóbuszjáratok megállóhelye nem változik; a Boldogasszony sugárút Galamb utca és Szent Ferenc utca közötti részén marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.