Közélet

Bohácsék szorosan együttműködnek az új Fidelitasszal (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Bohácsék szorosan együttműködnek az új Fidelitasszal (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2011. október 26., szerda
Bohácsék szorosan együttműködnek az új Fidelitasszal (FRISSÍTVE) + FOTÓK

A helyi Fidesz-irodában mutatkozott be a Csongrád megyei Fidelitas új elnöksége. Bohács Zsolt, a párt helyi frakcióvezetője beszélt a fiatalokkal való stratégiai együttműködés lehetőségeiről, a megyei elnök, Velő Miklós pedig bemutatta az új honlapjukat és ismertette a céljaikat.

"Az egy évvel ezelőtti választásokon komoly segítséget kaptunk a megyében a fiataloktól, akikkel szorosan együttműködünk továbbra is és szeretnénk, ha minél több fiatalhoz juttatnák el a pártunk üzeneteit, terveit. A 2014-es választásokon is kiemelten számítunk a Fidelitasra, s reméljük ismét sikerhez segítik a kormánypártot" – mondta el

Bohács Zsolt

, országgyűlési képviselő. A megyei tisztújításon

Velő Miklóst

választották meg elnöknek, akinek munkáját három alelnök segíti.

Arany Katalin

(Szeged) a külügyekért,

Puskás Nikolett

(Szentes) a szociális területért,

Máté Attila

(Csongrád) pedig a rendezvényekért felel majd. Velő Miklós kiemelte, hogy eddig kilenc településen működik csoportjuk, ezt a számot szeretnék tovább bővíteni. Céljuk továbbá a hiteles ifjúsági kommunikáció, mellyel minél több fiatalhoz el akarják juttatni a Fidesz és a kormány elképzeléseit. Teret kívánnak biztosítani azoknak az ifjaknak is, akik a közéletben vállalnának munkát, érdeklik őket a közügyek. Az elnök hangsúlyozta, hogy ugyanakkor tisztában vannak vele, nem elég a közösségnek csak a politikával foglalkoznia, kívánatos más területeken is (például kulturális rendezvények, programok) alternatívát biztosítaniuk a Fidelitasszal kapcsolatba lépő fiataloknak, diákoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.