Közélet

Új kerékpárút szeli át Zsombót + FOTÓK

Új kerékpárút szeli át Zsombót + FOTÓK

2011. szeptember 6., kedd
Új kerékpárút szeli át Zsombót + FOTÓK

Zsombón 3,5 kilométernyi kerékpárutat építettek mintegy 100 millió forintból egy uniós pályázat keretében. Az ünnepélyes átadón a szalagot Bohács Zsolt, a körzet parlamenti képviselője vágta át.

A Nefelejcs Katolikus Óvoda gyermekeinek előadása után

Gyuris Zsolt

a település polgármestere elmondta, hogy az új kerékpárhálózat mellett, bölcsödét létesítenek, épül majd egy szociális központ, megújul több intézmény is. A projekt 100 millió forintból valósult meg, ebből 16 millió forintnyi önrészt kellett az önkormányzatnak előteremtenie. Az út megépítése mellett sikerült kicserélni 1,5 kilométernyi ivóvíz vezetéket is. A polgármester elmondta, hogy már beadtak egy pályázatot a bicikliút folytatására Szeged illetve Forráskút felé.

Bohács Zsolt

ünnepi beszédében kiemelte, hogy a zsombói beruházás azért is volt jó példa, mert helyi vállalkozó és munkaerő bevonásával készült el a projekt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.