Közélet

Nagy László: Nem leszek Don Quijote

Nagy László: Nem leszek Don Quijote

2011. szeptember 30., péntek
Nagy László: Nem leszek Don Quijote

Csütörtökön nyújtotta be lemondását a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője. Nagy László portálunknak leszögezte: nem kívánja folytatni ezt a méltatlan harcot.

A szeptember 29-ei, a városi közgyűlést megelőző napon nyújtotta be lemondását

Nagy László

. A Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője döntését azzal indokolta portálunknak, hogy kinevezése óta folyamatos támadások érték személyét és az általa végzett munkát, amihez nem kíván tovább asszisztálni. „Többször próbáltak felállítani, s tudtam, most ősszel ismét fel fognak lángolni ezek a harcok. Ahogy korábban is hangsúlyoztam, én nem politikus, hanem szakember vagyok, így immár nem akarok belefolyni ezekbe a szerintem európai emberhez méltatlan csatározásokba” – fogalmazott. Hozzátette, ha nem akarják, hogy végigvigye fejlesztési elképzeléseit, melyeknek az a célja, hogy a piac még jobban működjön, s több bevételt hozzon, akkor inkább lemond. „Nem leszek Don Quijote. Az igazság az én oldalamon van, de nem akarok szélmalomharcot folytatni” – jelentette ki. Ha negyven éves lenne, felvenné a kesztyűt, de így 62 évesen már nem kíván politikai csatározások részese lenni. „Ez két párt csatája a nyílt színen, ám a háttérben egyezkednek egymással, ezért sem kívánok ebben a csapatban tovább játszani” – magyarázta Nagy László lemondásának okait. A szegedi közgyűlés pénteki ülésén természetesen téma volt Nagy László lemondása. A Fidesz-KDNP és a Jobbik szavazataival végül nem vette napirendre a testület az IH, a Dorozsmai Nagybani Piac, illetve a Szegedi Vásár és Piac vezetőváltásának polgármesteri előterjesztését. Információink szerint a Fidesz-KDNP frakció az eddigi ügyvezető-helyettest,

Erdei Pétert

fogja javasolni az önkormányzati cég vezetőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.