Közélet

A kormány hadat üzen az uzsorásoknak

A kormány hadat üzen az uzsorásoknak

2011. szeptember 18., vasárnap
A kormány hadat üzen az uzsorásoknak

A kormány kijavítja az előző kabinetek hibáit, és hadat üzen az uzsorázásnak és a kiszolgáltatott helyzetbe került családokon élősködő bűnözőknek - reagált az LMP javaslatára Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.

Az LMP vasárnap sajtótájékoztatón az önkormányzatok szociális rendszerének megerősítését, közösségi rendőrség és országos akciócsoport létrehozását javasolta az uzsorások elleni küzdelemhez. Szijjártó Péter az MTI-nek eljuttatott közleményében hangsúlyozta, hogy a büntető törvénykönyv szigorításával, a kamatmaximum törvényi bevezetésével és a rendőrség határozott fellépésével védi meg a kormány a nehéz helyzetbe került családokat a bűnözőktől. "Az ellenzéki pártoknak most már csak egyetlen dolgot kell eldönteniük: az emberek vagy az uzsorázók oldalán állnak-e" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.