Közélet

Hét kérdése: Rákosi nem szegedi díszpolgár többé

Hét kérdése: Rákosi nem szegedi díszpolgár többé

2011. április 18., hétfő
Hét kérdése: Rákosi nem szegedi díszpolgár többé

A pénteki közgyűlésen a díszpolgári címek tekintetében is született több döntés. Az ötvenes évek kommunizmusának diktátorát, Rákosi Mátyást most fosztották meg Szeged díszpolgára címtől. A hét kérdése rovatunkban e döntéssel kapcsolatban vagyunk kíváncsiak olvasóink véleményére.

Legutóbbi kérdésünkben arra kerestük a választ, hogy a SZEGEDma.hu olvasói között milyen népszerűségnek örvendenek a televíziós valóságshow-k. Válaszadóinknak mindössze 12%-a követi rendszeresen e műsorokat, s tartja mindezt szórakoztatónak, míg 25%-a néz bele alkalmanként. Portálunk látogatóinak a nagyobbik része, 63%-a azonban teljesen elutasítja, válaszaik szerint ők soha nem néznek ilyen „gagyi műsorokat”. Most a legutóbbi közgyűlésen született döntéshez kapcsolódóan arra keressük a választ, hogy helyesnek tartják-e, hogy a szegedi közgyűlés megfosztotta díszpolgári címétől Rákosi Mátyást? Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.