Közélet

Balesetben elhunyt Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő

Balesetben elhunyt Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő

2011. március 17., csütörtök
Balesetben elhunyt Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő

Autóbalesetben meghalt Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő, Püspökladány polgármestere - tájékoztatta Petőné Papp Margit, a helyi önkormányzat tanácsnoka csütörtök reggel az MTI-t.

A városházára kitűzték a gyászlobogót. A baleset szerda este fél tizenegy körül az M3-as autópálya 42-es kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon történt, amikor egy autó a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára, ahol frontálisan ütközött az

Arnóth Sándort

szállító, szabályosan közlekedő személygépkocsival. A balesetben hárman haltak meg: az 51 éves Arnóth Sándor mellett életét vesztette 57 éves gépkocsivezetője, valamint a szabálytalanul az autópályára hajtó jármű vezetője is.

Beluzsárné Belicza Andrea

, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a balesetet okozó 51 éves aszódi férfi eddig tisztázatlan okból a forgalommal szemben hajtott fel az M3-as autópályára, ahol a belső sávban ütközött a szabályosan közlekedő, Miskolc felé tartó személyautóval. A vétlen járműnek egy kisteherautó is nekicsapódott, az abban ülők nem sérültek meg - közölte a szóvivő. A helyszínelés hajnali 4 óráig tartott, addig teljes útzár volt érvényben; a forgalmat a 41-es kilométernél, a bagi lehajtónál a 3-as főútra terelték. A tragédia pontos körülményeinek kiderítésére vizsgálat indult - közölte Beluzsárné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.