Közélet

Sátortetőt kap a szentesi termálfürdő

Sátortetőt kap a szentesi termálfürdő

2011. január 11., kedd
Sátortetőt kap a szentesi termálfürdő

Szentes városában sokszínű, gazdag sportélet folyik; a város megítélése e téren kedvező és elismert. Egészségmegőrzés szempontjából kiemelkedő fontosságú a sport minden területe, különösen az iskolai testnevelés, a szabadidősport, valamint a versenysport és az utánpótlás-nevelés.

Szentes évtizedek óta élen jár a fiatalok egészségre nevelésében, és minden eszközt megragad, hogy kicsik és nagyok számára egyaránt biztosítsa a sportolás lehetőségét. A város önkormányzata évek óta megoldotta az óvodások úszásoktatását a termálfürdőben, illetve nyári időszakban az üdülőközpontban. Most a Csongrád Megyei Önkormányzat fenntartásában működő Dr. Bugyi István Kórháznak ajánlott fel 2 millió forintot, mely 50%-ban fedezi a termálfürdő új sátortetőjének beszerzését és felállítását, továbbá ezzel együtt 4 évre előfinanszírozza a város óvodásainak úszásoktatását. Az új sátortető hivatalos átadására 2011. január 13-án, csütörtökön 10 órakor kerül sor a termál gyógyfürdőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.