Közélet

Konzevatív estéket és bált tart a Tisza Konzervatív Kör

Konzevatív estéket és bált tart a Tisza Konzervatív Kör

2011. január 19., szerda
Konzevatív estéket és bált tart a Tisza Konzervatív Kör

Konzervatív estéket rendez a Tisza Konzervatív Kör hagyományteremtő szándékkal. Olyan nyilvános beszélgetéseket szeretnének tartani, melyek során közismert személyekkel országos és szűkebb közösséget érintő témákról esik szó - tájékoztatta portálunkat Bartha László.

Részlet a Tisza Konzervatív Kör Alapító Okiratából: Az egyesület célja: helyi közösségek fejlesztése, a nemzet hagyományos értékei, valamint az európai kulturális örökség iránt fogékony, elkötelezett és tenni akaró állampolgárok, szervezetek (jogi személyek) tevékenységének támogatása, a nemzeti és európai értékrend - az erkölcs, a kultúra, a szolidaritás, az egyének boldogulása - képviselete és terjesztése, a jogállamiság, a szociális piacgazdaság és a magyar polgári demokrácia erősítése érdekében. E fenti célok elérésének érdekében a TKK hagyományteremtő szándékkal olyan nyilvános beszélgetéseket, találkozókat szervez, melyek során közismert személyekkel országos és szűkebb közösségünket érintő, érdeklő témákról esik szó. Az eseménysorozat első vendége:

Kiss-Rigó László

megyés püspök, akivel

Bátyi Zoltán

, az est házigazdája beszélget január 21-én 18 órakor az Olasz Kulturális Központban (6722 Szeged, Dugonics tér 2.)

Második alkalommal rendeznek bált

Február 11-én bált is rendez a TKK 19 órai kezdettel a Tisza Szálló dísztermében. A bál díszvendége: Kiss-Rigó László megyés püspök.

Program

19.00 Vendégek fogadása - Bock Pince Villány 20.00 A bál megnyitása 20.15 Svédasztalos vacsora 21.00 Fivérek a 2010-es Megasztárból, utána zene, tánc 23.00 Vivat Bacchus Az est házigazdája: Tóth Péter A bál zenekara: Green 6 Jegyek megvásárolhatóak: Palánk Borház, Szeged, Oskola u. 17. 06-20/502-4626 Prágai Látszerészet, Szeged, Bartók tér 11. 06-30/622-7861 A jegyek ára: 16 000 Ft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.