Közélet

Február végén ismerteti a kormány a reformokat

Február végén ismerteti a kormány a reformokat

2011. január 13., csütörtök
Február végén ismerteti a kormány a reformokat

Február végére készül el, és hozza nyilvánosságra a kormány a Növekedési és Stabilitási Programot. A kormány egy olcsóbb és hatékonyabb államot szeretne létrehozni, ennek érdekében a szerkezeti átalakításokat nem szakterületenként hajtja végre, hanem annak egységes kormányzati irányt kíván szabni - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szerdán a strukturális reformok bejelentésére vonatkozó MTI-s kérdésre válaszolva.

Matolcsy György

nemzetgazdasági miniszter tavaly év végén azt mondta, hogy a reformprogram eredményeképp 600-800 milliárd forint megtakarítás érhető el a költségvetés kiadási oldalán. A nemzetgazdasági miniszter tavaly azt is közölte, hogy a 2014-es költségvetési egyensúlyt a minden nagyobb költségvetési tétel felülvizsgálatával járó, strukturális reformprogram biztosítja majd, amelyet a kormány még 2011-ben elindít, és 2012 végéig végrehajt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.